Πολιτική, Εξωτερική Πολιτική, Σάτυρα, Σκέψεις, Αποφθέγματα

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ Έλληνα.

ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ.



Καταραμένη φάρα. Σιχάθηκα να σε βλέπω να πενθείς, να παραπονιέσαι, να διαμαρτύρεσαι, να διεκδικείς, ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ, να αγωνίζεσαι και να παλεύεις μέσα απο οθόνες από ΦΒ απο τουίτερ απο τηλεοράσεις, από τα πληκτρολόγια τους υπολογιστές και τα κινητά λες και σούκλεισαν τους δρόμους λες και σου φράξανε τις πλατείες λες και σου απαγόρευσαν την κυκλοφορία λες και σε δέσανε στη πλάτη του καναπέ και δε μπορείς να κουνηθείς.

Σκατοφάρα του κερατά. Καταραμένη φάρα. Σε σιχάθηκα πιά.

ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑ. Σιχάθηκα να σε βλέπω να σου φταίνε οι εκλογές, τα κόμματα, ο Τσίπρας, ο Μεϊιμαράκης, ο Άδωνις, τα κανάλια, η Τρέμη, ο Πρετεντέρης, ο Χατζηνικολάου.

Να τα βάζεις με τις τράπεζες, με τους μπάτσους, τους δικαστές, τους δημοσιογράφους, τους παππάδες, τη Μέρκελ τον Σόιμπλε και όλο το σύστημα από άκρη σε άκρη. Να σου φταίει πάντα ο άλλος που είναι δεξιός, ή αριστερός, ή χρυσαυγίτης η που δε ψήφισε τίποτα και απείχε.

Σιχάθηκα να σε βλέπω να σου φταίει ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ. Πάντα κάποιος άλλος εκτός απο σένα. Μάθε λοιπόν ζώο πως από τον πεινασμένο κανένας ποιό ένοχος.

Το άκουσες γίδι; Ο μεγαλύτερος ένοχος, ο μεγαλύτερος φταίχτης είναι αυτός που πεινάει. Αυτός φταίει περισσότερο από όλους και αυτός είναι που πρέπει και να πεθάνει.

Αυτος είναι που πρέπει να πληρώσει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: