Πολιτική, Εξωτερική Πολιτική, Σάτυρα, Σκέψεις, Αποφθέγματα

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Βαρέθηκα, κουράστικα πχιά.


Τη μια μέρα παίζει Δεληβοριάς, την άλλη Μαρινάκης. Γαργάρα το ένα, γαργάρα το άλλο, διαπλοκή στο φουλ, αναρτήσεις Νοτοπούλου που σε κάνουν να τριπάρεις άνευ φτιαξίματος, πάμε και μια γερμανικές αποζημιώσεις, μια ακροδεξιά, μια πολεμάμε τον φασισμό, μία γύρο, μία τυροκαυτερή και μία πατάτες.
Οι Γκραούρ με τις πύρινες αναρτήσεις και τα στόματα-βοθρατζίδικα λένε, Άχ Ώχ Μή, όχι την ασυλία μου, κράζουν όμως και φέρονται κατά της ασυλίας που πρέπει να καταργηθεί τα λαμόγια. Και πάμε και φουλ σε προεκλογικούς ρυθμούς, βάλε και ένα τσικ ΕΛΑΣ στη Μονμάρτη της Αθήνας, κάτι να δείξουμε στο +5.
Όλα γαργάρα. Κάθε μέρα και ένα νέο θέμα, μια νέα εκρηξούλα που θα δώσει υλικό στο ράδιο το αρβύλα, θα δώσει τροφή για μερικές ωραίες αναρτήσεις, και μέχρι την άλλη μέρα θα έχει πεθάνει και στη θέση του θα έχει σκάσει ένας άλλος μαϊντανός. Θα χαχανίσουμε, θα εκνευριστούμε, θα συνεχίσουμε.
Πάρε και μια δημοσκόπηση, βασικά μάστορα κάντες 2-3, βάλε 5 βασικά να έχουμε, πιάσε και δυο πράσινες παγωμένες, πιάσε και μια κοκακόλα ζίρο γιατί τόσα που κατάπιαμε αμάσητα να χωνέψουμε λίγο πιο γρήγορα, να κάνουμε χώρο και για το αρνί για το οποίο πάλι ως είθηστε θα γκρινιάξει ο συνέλληνας.
Ένας Αστροπαππάς μετράει τα άστρα, κυρίως για να δει πώς θα διπλοπαρκάρει το ελληνικό το όχημα που θα σκαρώσει αφού φάει τα κονδύλια της ΕΕ, και στο τέλος θα είναι κάνα παπί με κομμένη εξάτμιση που θα καίει υδρογόνο, ήλιο, ηλίθιο ή σανό Β’ διαλογής, που έχουμε σε αυθονία και περίσσευμα.
Θα έχουμε καλό καιρό, ρωτάνε όλοι για το Πάσχα, μην τυχόν και περάσουμε δίχως κλαρίνα και τσίκνα μες στη μέση του δρόμου, ενώ μια φωνή γλυκιά μελένια, σαν τα κρύα τα νερά μας προειδο-ποιεί για τη κλιματική αλλαγή, τους νάιτ τους ουόκερς και για το winter which is coming. Εεεελα.
Και βλέπεις ειδήσεις, και διαβάζεις σαν το πρεζόνι και ας σου χαλάει τα σκώτια ο άλλος με τις υγιείς τις προτεραιότητες που φωνασκεί γιατί θα ακριβύνει το σουβλάκι. Λες, ά τον μαλάκα, τι ξέρει, διαβάζεις εσύ τα δικά σου, φωνασκεί ο Αλέξης, η ΝουΔου θα μειώσει το αφορολόγητο όριο..
Και θυμάσαι εσύ ότι ο ΣΥΡΙΖΑΣ είναι που το ψήφισε με χέρια και ποδάρια να γενεί το δυό χιλιάδες και είκοσι, σκέφτεσαι μήπως αυτός που τελικά ασχολείται μόνο με το πιτόγυρο είναι πιο έξυπνος;  Λιγότερο χαλάει τα σκώτια του. Βοήθεια μας σύντροφε, το κάψαμε, τηντρελαμουμεσαγαμω..
Αυτός ο λαός δεν ξέρει κανείς γιατί υπάρχει ακόμα, τι πήγε τόσο στραβά στο σύμπαν και δεν έχει εκλείψει, να πάει να κάνει παρέα με τους βροντόσαυρους, τους στεγόσαυρους και τα ντόντο που θα τον συναγωνίζονταν στα ίσα στο IQ, μόνη προϋπόθεση βέβαια να υπήρχαν ακόμα.
Αυτό το γράφημα έχει ένα και μόνο ένα νόημα, λίγο να ξεδώσω, λίγο να ανασάνω, θα αργοπεθάνει και αυτό όπως το φιλότιμο, η λογική και όλα τα γραπτά της ημέρας, θα αποθάνει να κάμει χώρο για νέα, φρεσκοφουρνιστά, συνεχίζει ο κύκλος της ζωής.
Τίποτα δεν ξέρω, παρά μόνο ότι είμαι πολύ μα πάρα πολύ κουρασμένος πχια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: