Πολιτική, Εξωτερική Πολιτική, Σάτυρα, Σκέψεις, Αποφθέγματα

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Το παραμυθάκι του "Αυτό δεν είναι Αριστερά" μας τελείωσε. Αυτή είναι η Αριστερά.



Το παραμυθάκι του "Αυτό δεν είναι Αριστερά" μας τελείωσε παίδες.
Λυπάμαι που χαλάω την μανέστρα σε μερικούς, αλλα αυτό που ζούμε απο τότε που ο κοπρίτης ο Τσίπρας και η νεοκομμουνιστική συμμορία του κατσικώθηκε στα κεφάλια μας, αυτό ακριβώς είναι αριστερά.
Φτώχια, μιζέρια, δυστυχία, άγρια φορολόγηση , διάλυση της επιχειρηματικότητας, δαιμονοποίηση της επαγγελματικής επιτυχίας, μια μικρή κάστα εκλεκτών να απολαμβάνει τα ξεροκόμματα που τους πετάει το κόμμα, αμορφωσιά , μια χώρα ανέκδοτο, μια χώρα παρίας του πλανήτη και ένα κράτος που θέλει να ελέγχει τα πάντα όπως ο Μεγαλος Αδερφός του Οργουελ. 
Αυτό είναι αριστερά.
Και λυπάμαι που σας ξαναχαλάω τη μανέστρα τη ευθύνη έχετε εσείς που τους ψηφίσατε. Το κρίμα βρίσκεται στο λαιμό σας. Ρεμάλια σαν τον Κατρούγκαλο, τον Μηλιό, τον Σταθάκη, την Γεροβασίλη, τον Φίλη, τον Φλαμπουράρη , τον Παππά, την Ζουρλή Φασιστοπούλου και τον Λαφαζάνη το πολύ-πολύ να σφουγγαρίζανε τα Goody's εάν ο βόθρος της αριστεράς δεν πλασάρονταν για channel no 4, επί 40 χρόνια.
Τώρα πλεον είναι αργά. 

Το κουτί της Πανδωρας άνοιξε. 
Η Ελλάδα δεν θα είναι κανονική χώρα για 30 χρόνια και αυτό μόνο με την προϋπόθεση οτι τουλάχιστον ένας στους τρείς Έλληνες θα αλλάξει επάγγελμα και θα στραφεί σε εξωστρεφείς παραγωγικούς τομείς.
Στην πράξη όμως , επειδή θα χρειαστούν πολλές δεκαετίες απλά και μόνο για να φύγει η Αριστερίλα απο την κεφάλα του μέσου συνέλληνα , η μόνη συμβουλή που έχω να δωσω σε όποιον θέλει να με ακούσει είναι να βγαλει ένα διαβατήριο και να φύγει ΧΘΕΣ για οπουδήποτε αλλού.


Αγάπη μόνο.

Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: